Fondsenwervend Adviseur

Fondsenwervend Adviseur 28 - 40 uur per week

Wil jij een vooruitstrevende loopbaan die de kracht van data en directe communicatie combineert en help jij goede doelen graag met hun fondsenwervende campagnes en (direct-mail) strategie? Dan zoeken wij jou!

Mailtraffic is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van direct mailprogramma’s voor goede doelen. In de afgelopen 15 jaar zijn we met meer dan 80 goede doelen zoals Alzheimer Nederland, Het Vergeten Kind, Save the Children en Wakker Dier uitgegroeid tot het grootste direct mailbureau voor fondsenwervers. Op korte termijn introduceren we onze nieuwe toekomstvisie aan de charitatieve markt. Hiermee verwachten we onze meerwaarde richting fondsenwervers voor de komende 10 jaar te continueren. Bij het organisatieprofiel op deze website lees je hier meer over.

Om onze klanten ook vanuit deze nieuwe visie goed te ontzorgen zoeken we meerdere collega’s binnen team fondsenwerving. Deze vacature beschrijft het profiel van onze nieuwe collega als: Fondsenwervend Adviseur 28-40 uur per week

WIE BEN JIJ?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.

 • Je beschikt over ruime ervaring met direct marketingkanalen van goede doelen.

 • Je bent analytisch en bent in staat om resultaten te gebruiken in de verbetering van nieuwe acties.

 • Je bent klantvriendelijk en niet snel tevreden met de kwaliteit van onze dienstverlening.

 • Je werkt graag en plezierig samen met collega’s, klanten en externe partijen.

EEN GREEP UIT JOUW TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

 • Je ontwikkelt (direct mail) plannen voor verschillende klanten.

 • Je geeft advies aan klanten over wervingskanalen.

 • Je adviseert klanten over het indelen van hun achterban in persona’s en begeleid klanten om deze persona’s op maat te bedienen.

 • Vanuit dashboards van ons zusterbedrijf Data Inside evalueer je campagnes met de klant en vertaalt dit naar concrete verbeterplannen.

 • Je beoordeeld briefings van klanten, stuurt copywriters inhoudelijk aan en vertaalt teksten in een briefing aan onze vormgevers.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een uitdagende baan met veel afwisseling en vrijheid.

 • Een baan bij een bureau waar je merkt dat we écht bijdragen aan het succes van onze klanten en daarmee aan een mooiere wereld.

 • En nog veel meer, maar dat merk je wel tijdens een kennismaking!

ENTHOUSIAST?
Neem dan contact op voor een gesprek met Arné Dutij via: 06-46138986 of kijk op onze website: https://www.mailtraffic.nl/over-ons/copywriter-fondsenwervend-adviseur

Place of work

Mailtraffic
Grote Markt 12a
8011 LW Zwolle
Netherlands

Employer profile

Mailtraffic is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van direct mailprogramma’s voor goede doelen. In de afgelopen 15 jaar zijn we met meer dan 80 goede doelen zoals Alzheimer Nederland, Het Vergeten Kind, Save the Children en Wakker Dier uitgegroeid tot het grootste direct mailbureau voor fondsenwervers.Job ID: 8031528 / Ref: bd5e4da08e2fb710fccd74c889dbae29

Quick application

If the job appeals to you, don't hesitate and send in your application immediately - it might just be the dream job you're looking for.

Mailtraffic

Employees
11-50
Industry
Marketing, PR and Design
Contact
Afdeling Werving
Phone number: 038-4268400 call
Email: werving-mailtraffic@christal.nl send
Application: Apply open_in_new