Communicatiemedewerker

Communicatiemedewerker 28 - 40 uur per week

Wil jij een vooruitstrevende loopbaan die de kracht van data en directe communicatie combineert, ben je tekstueel sterk en draag jij graag zorg voor de online aanwezigheid van Mailtraffic? Dan zoeken wij jou!

Mailtraffic is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van direct mailprogramma’s voor goede doelen. In de afgelopen 15 jaar zijn we met meer dan 80 goede doelen zoals Alzheimer Nederland, Het Vergeten Kind, Save the Children en Wakker Dier uitgegroeid tot het grootste direct mailbureau voor fondsenwervers. Op korte termijn introduceren we onze nieuwe toekomstvisie aan de charitatieve markt. Hiermee verwachten we onze meerwaarde richting fondsenwervers voor de komende 10 jaar te continueren. Bij het organisatieprofiel op deze website lees je hier meer over.

Om onze klanten ook vanuit deze nieuwe visie goed te ontzorgen zoeken we meerdere collega’s binnen team fondsenwerving. Deze vacature beschrijft het profiel van onze nieuwe collega als: Communicatiemedewerker 28-40 uur per week

WIE BEN JIJ?

  • Je bent in staat om klantwensen en identiteit & visie van ons bureau te vertalen in krachtige proposities.

  • Je bent sterk in samenwerken met collega’s, klanten en externe partijen.

  • Je bent zeer klantvriendelijk en niet snel tevreden met de kwaliteit van onze dienstverlening.

EEN GREEP UIT JOUW TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

  • Je zet online kanalen in rondom zichtbaarheid van Mailtraffic (website, LinkedIn, E-mailnieuwsbrief, etc.).

  • Je draagt er zorg voor dat adreslijsten up-to-date blijven in onze e-mail tool.

  • Je ontwikkelt een contentkalender voor on- en offline klantbijeenkomsten en kennissessies. Je verzamelt de benodigde content en gaat met hiervoor met collega’s en klanten in gesprek.

  • Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van klantbijeenkomsten, vakdagen en andere events en desgewenst ben je tijdens de bijeenkomsten ook moderator.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

  • Een uitdagende baan met veel afwisseling en vrijheid.

  • Een baan bij een bureau waar je merkt dat we écht bijdragen aan het succes van onze klanten en daarmee aan een mooiere wereld.

  • En nog veel meer, maar dat merk je wel tijdens een kennismaking!

ENTHOUSIAST?
Neem dan contact op voor een gesprek met Arné Dutij via: 06-46138986 of kijk op onze website: https://www.mailtraffic.nl/over-ons/copywriter-fondsenwervend-adviseur

Place of work

Mailtraffic
Grote Markt 12a
8011 LW Zwolle
Netherlands

Employer profile

Mailtraffic is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van direct mailprogramma’s voor goede doelen. In de afgelopen 15 jaar zijn we met meer dan 80 goede doelen zoals Alzheimer Nederland, Het Vergeten Kind, Save the Children en Wakker Dier uitgegroeid tot het grootste direct mailbureau voor fondsenwervers.Job ID: 8031520 / Ref: 7e22c58f4243eecc10a4d7f59ac8b918

Quick application

If the job appeals to you, don't hesitate and send in your application immediately - it might just be the dream job you're looking for.

Mailtraffic

Employees
11-50
Industry
Marketing, PR and Design
Contact
Afdeling Werving
Phone number: 038-4268400 call
Email: werving-mailtraffic@christal.nl send
Application: Apply open_in_new