Projectleider

Projectleider 32 - 40 uur per week

Wil jij een vooruitstrevende loopbaan die de kracht van data en grafische producties combineert en zorg jij voor de uitvoering van direct mail voor onze klanten? Dan zoeken wij jou!

Mailtraffic is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van direct mailprogramma’s voor goede doelen. In de afgelopen 15 jaar zijn we met meer dan 80 goede doelen zoals Alzheimer Nederland, Het Vergeten Kind, Save the Children en Wakker Dier uitgegroeid tot het grootste direct mailbureau voor fondsenwervers. Op korte termijn introduceren we onze nieuwe toekomstvisie aan de charitatieve markt. Hiermee verwachten we onze meerwaarde richting fondsenwervers voor de komende 10 jaar te continueren. Bij het organisatieprofiel op deze website lees je hier meer over.

Om onze klanten ook vanuit deze nieuwe visie goed te ontzorgen zoeken we meerdere collega’s binnen team fondsenwerving. Deze vacature beschrijft het profiel van onze nieuwe collega als: Projectleider 32-40 uur per week

WIE BEN JIJ?

 • Je bent een klantgerichte aanpakker en hebt een hands-on mentaliteit.

 • Je bent op zoek naar een coördinerende omdat meerdere ballen hoog houden jouw op het lijf geschreven is.

 • Je bent uitstekend in staat om onder druk accuraat te blijven.

 • Je beheerst de Nederlandse taal en hebt ruime ervaring met Excel.

 • Je hebt ervaring met projectmanagement, of ervaring aan de marketingbureauzijde.

 • Ervaring met direct mail, fondsenwerving en/of grafische producten is een pré.

EEN GREEP UIT JOUW TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

 • Als Projectleider ben je dé schakel tussen de klanten, je collega’s én de leveranciers en ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de uitvoering van alle projecten.

 • Je maakt planningen, vraagt offertes aan, stelt de begroting op, houdt de in- en externe deadlines in de gaten, schakelt met afdeling fondsenwerving en creatie over tekst en vormgeving en zorgt er i.s.m. verschillende leveranciers (o.a. grafisch en post gerelateerd) voor dat de mailing tijdig en foutloos geproduceerd wordt.

 • Je zorgt voor tevreden klanten door uitstekende service en het bewaken van deadlines.

 • Geen dag is hetzelfde en het is belangrijk dat je snel kunt schakelen en de juiste prioriteiten weet te stellen. Soms lopen er wel 20 tot 25 campagnes tegelijk.

Jouw nieuwe werkplek soms hectisch, maar hier krijg jij juist energie van! Bovendien ben je leergierig, proactief en denk je oplossingsgericht.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een uitdagende baan met veel afwisseling en vrijheid.

 • Een baan bij een bureau waar je merkt dat we écht bijdragen aan het succes van onze klanten en daarmee aan een mooiere wereld.

 • En nog veel meer, maar dat merk je wel tijdens een kennismaking!

ENTHOUSIAST?
Neem dan contact op voor een gesprek met Arné Dutij via: 06-46138986 of kijk op onze website: https://www.mailtraffic.nl/over-ons/copywriter-fondsenwervend-adviseur

Place of work

Mailtraffic
Grote Markt 12a
8011 LW Zwolle
Netherlands

Employer profile

Mailtraffic is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van direct mailprogramma’s voor goede doelen. In de afgelopen 15 jaar zijn we met meer dan 80 goede doelen zoals Alzheimer Nederland, Het Vergeten Kind, Save the Children en Wakker Dier uitgegroeid tot het grootste direct mailbureau voor fondsenwervers.Job ID: 8031526 / Ref: 657650319d29bf41ad4a54e77b998462

Quick application

If the job appeals to you, don't hesitate and send in your application immediately - it might just be the dream job you're looking for.

Mailtraffic

Employees
11-50
Industry
Marketing, PR and Design
Contact
Afdeling Werving
Phone number: 038-4268400 call
Email: werving-mailtraffic@christal.nl send
Application: Apply open_in_new