Manager team Fondsenwerving

Manager Team Fondsenwerving

32 - 40 uur per week

Wil jij een vooruitstrevende loopbaan die de kracht van data en directe communicatie combineert en ben jij op zoek naar een leidinggevende job waarin je een enthousiast team aanstuurt? Dan zoeken wij jou!

Mailtraffic is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van direct mailprogramma’s voor goede doelen. In de afgelopen 15 jaar zijn we met meer dan 80 goede doelen zoals Alzheimer Nederland, Het Vergeten Kind, Save the Children en Wakker Dier uitgegroeid tot het grootste direct mailbureau voor fondsenwervers. Op korte termijn introduceren we onze nieuwe toekomstvisie aan de charitatieve markt. Hiermee verwachten we onze meerwaarde richting fondsenwervers voor de komende 10 jaar te continueren. Bij het organisatieprofiel op deze website lees je hier meer over.

Om onze klanten ook vanuit deze nieuwe visie goed te ontzorgen zoeken we meerdere collega’s binnen team fondsenwerving. Deze vacature beschrijft het profiel van onze nieuwe collega als: Manager team Fondsenwerving 32-40 uur per week

WIE BEN JIJ?

 • Je hebt ruime ervaring met direct marketingkanalen van goede doelen.

 • Je bent zeer klantvriendelijk en niet snel tevreden met de kwaliteit van onze dienstverlening.

 • Je werkt graag en plezierig samen met mensen.

 • Jouw leidinggevende stijl is coachend en gericht op het ontwikkelen van jouw team.

EEN GREEP UIT JOUW TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN:

 • Je werkt mee als senior adviseur en bent medeverantwoordelijk voor de omzetgroei binnen Team Fondsenwerving.

 • Je adviseert klanten over de fondsenwervende (direct-mail) strategie.

 • Je geeft leiding aan twee vormgevers, een fondsenwervend adviseur, een copywriter en nog nieuw aan te nemen medewerkers.

 • Je bent eindverantwoordelijk voor zaken als de planning, het interne orderproces en de tarifering binnen Team Fondsenwerving.

 • Je voelt aan waar onze klanten behoefte aan hebben en ontwikkelt op basis daarvan nieuwe diensten.

WAT MAG JE VAN ONS VERWACHTEN?

 • Een bijzonder uitdagende baan met veel afwisseling, verantwoordelijkheid en vrijheid.

 • Een baan bij een bureau waar je merkt dat we écht bijdragen aan het succes van onze klanten en daarmee aan een mooiere wereld.

 • Eventueel toekomstperspectief als medeaandeelhouder.

 • En nog veel meer, maar dat merk je wel tijdens een kennismaking!

ENTHOUSIAST?
Neem dan contact op voor een gesprek met Arné Dutij via: 06-46138986 of kijk op onze website: https://www.mailtraffic.nl/over-ons/manager-team-fondsenwerving

Place of work

Mailtraffic
Grote Markt 12a
8011 LW Zwolle
Netherlands

Employer profile

Mailtraffic is specialist in het ontwikkelen en uitvoeren van direct mailprogramma’s voor goede doelen. In de afgelopen 15 jaar zijn we met meer dan 80 goede doelen zoals Alzheimer Nederland, Het Vergeten Kind, Save the Children en Wakker Dier uitgegroeid tot het grootste direct mailbureau voor fondsenwervers.Job ID: 8031524 / Ref: d7cfc0f95c9eedcdadcc8fc123e1a979

Quick application

If the job appeals to you, don't hesitate and send in your application immediately - it might just be the dream job you're looking for.

Mailtraffic

Employees
11-50
Industry
Marketing, PR and Design
Contact
Afdeling Werving
Phone number: 038-4268400 call
Email: werving-mailtraffic@christal.nl send
Application: Apply open_in_new